Salgs- & leveringsbetingelser

Ordre:

Ordre, som afgives per mail eller telefon inden kl. 14 bliver afsendt samme dag, hvis varer er på lager. Kunder bedes benytte varenumre ved bestilling.

Forsendelse/indpakning/handling:

Sker for købers regning, hvor andet ikke er aftalt. Pro-Safe A/S har faste priser i.f.t. vægt op til 25 kg, som reguleres jf. prisændringer fra underleverandører. Forsendelser der henstilles uden kvittering er for købers risiko.

Transportforsikring:

Pro-Safe A/S har tegnet transportforsikring der dækker forhold under selve transporten til kunden – dog skal modtager reklamere øjeblikkeligt til transportør, hvis der konstateres skade.

Betaling/kreditmax:

Der aftales generelle betalingsbetingelser med vort bogholderi, hvis denne aftale ikke overholdes; så er fremtidig samhandel per forudbetaling.

Gebyr:

På alle ordre under netto 1.500,00 DKK ekskl. moms beregnes et samlet håndteringsgebyr på 150 DKK. Forsendelse af varer uden for Danmark tillægges faktuelle omkostninger til papirarbejde, etc.

Garanti:

Som udgangspunkt reparerer vi den defekte vare, hvis det er muligt, ellers ombytter vi den i samråd med producent uden beregning, såfremt varen er omfattet af garanti – og der skal vedlægges købskvittering fra slutkunden. Vi dækker ikke omkostninger, arbejdsløn, kørsel, osv. i forbindelse med udskiftning af en defekt vare.

Returnering af varer:

Skal altid aftales på forhånd med respektive salgsmedarbejder, herunder vilkårene; og man mærker tydeligt forsendelsen med de aftalte vilkår (antal, returneringspris, kontaktperson, etc.)

Fejlleverance:

Der skal reklameres over en given fejlleverance senest 2 dage efter modtagelse af varen

Priser:

Priser er gældende indtil 31/12 2019; men med forbehold for fejl, store pris-/kursændringer. Vi forbeholder os ret til ændringer uden varsel

Specielle forhold:

a.Ved udlejning af RIB-fartøjer; så står lejer som udgangspunkt selv for forsikringen. Fartøjet er CE-godkendt og leveres med en standard sikkerhedspakke (anker, øsekar, fangline, kompas, pumpe, pagajer, rep sæt). Pro-Safe A/S står ikke til ansvar for specielle forhold/regler som kan foreligge i en given brug af fartøjet. Der kan gives tilbud på forsikringsdækning i perioden.
b.Ved prøvesejlads med private; så kan Pro-Safe A/S ikke tegne ulykkesforsikring på ”køber”; og man henstiller til, at ”køber” har tegnet fritids-/ulykkeforsikring.

11. marts 2019