Professionelle RIB-/sikkerheds-løsninger

Leverandør til stat/militær/offshore/rescue

REDNINGSFARTØJER

Vi er løbende med i projekter hos forskellige myndigheder i Nordeuropa, hvor man ønsker vore RIB-både til søredning, olieopsamling, dykkertjeneste, politiopgaver osv.

Typisk er SOLAS/IMO-regler grundlaget for projektering af fartøjerne. Vi har ikke kun fokus på opfyldelsen af de konkrete myndighedskrav; men også at fartøjet samtidig kan bruges professionelt.

Forcen hos Pro-Safe A/S er, at vi har egne støbeforme fra 3.8 m. til 10 meter; og vor organisation kan håndtere ”1 unit production”, hvor vi stadigvæk kan være kommercielt konkurrencedygtig. Projektet er skræddersyet; og på relativt kort tid kan vi – på grund af vores lange erfaring – skabe et fartøj til kunden, der lever op til alle ønsker, tekniske krav og de højeste standarder.

Præsentationsvideo
Flere oplysninger

MILITÆRE ARBEJDSFARTØJER

RIB båd til militæret

Hvad skal båden bruges til? Hvad skal den kunne? Vi skræddersyr en bred palette af fartøjer til militære- og arbejdsmæssige operationer. Vi leverer både fra 3,5 til ca. 10 meter bygget efter specifikke økonomiske og tekniske krav.

To projekter er ikke ens. Nogle militære fartøjer skal kunne operere i lavt vand. Andre skal have plads til 8 mand og udstyres med højteknologisk navigation og kommunikation. Uanset hvilke egenskaber båden skal have, kan vi med vore egne skibs-designere fremkomme med en løsning, der opfylder de ekstremt høje krav og standarder på området.

Lang erfaring

Gennem tiden har vi produceret mere end 400 fartøjer til professionelle kunder rundt om i verden (ca. 80 procent leveres til Skandinavien). Det betyder, at vi kan trække på en lang og enestående erfaring, når vi bliver involveret i et konkret projekt.

Præsentationsvideo
Flere oplysninger

SIKKERHEDSPRODUKTER

Udover gummibådene har vi en række relaterede sikkerhedsprodukter, f.eks. propelbeskyttere, redningsveste, dragter, shock-sæder, telte, hjelme og meget mere.

Sikkerhed til lands og til vands

Sikkerhedsprodukter hører naturligt med til de aktiviteter og opgaver, som RIB-fartøjerne repræsenterer, hvor rednings-veste/-dragter, propelbeskyttere, shocksæder redningsnet naturligt indgår; så producerer/sælger vi også sikkerhedshjelme, nødhjælpstelte, magasintasker, rygsække, sikkerhedsveste, mm.

Indgående produktkendskab

Der ligger et årelangt samarbejde og kendskab til markedet bag de produkter, vi nøje har udvalgt til vores sortiment. Vi forhandler kun det bedste grej og ting, som vi selv ville investere i. Det giver kunden ekstra sikkerhed for kvaliteten.

Præsentationsvideo
Flere oplysninger

PROJEKT-/UDBUDSKOORDINERING

Vi samarbejder med internationale industrikoncerner, som ønsker en lokal samarbejdspartner i Danmark i forbindelse med udbuds-/tilbudsprojekter til offentlige kunder primært i Norden, hvor vi har et indgående kendskab.

Vi koordinerer udbud og projekter

Udbudsforretninger kan være en kompliceret opgave, der kræver en helt særligt fokus. Gennem mange år har vi opbygget en solid erfaring på området; og er altid åben for nye opgaver.

Hjælp til detaljer og overblik

Så her i 2019 bistår Pro-Safe A/S større industrikoncerner worldwide, som har ønske om ”finger-touch” på disse niche-forretninger og projekter, hvor de mange kommercielle og tekniske detaljer skal koordineres; og løbende følges op i dagligdagen.