RIB både

Vi bygger og forhandler RIB gummibåde til ethvert behov

RIB både til professionelle / erhverv

Vores RIB både til professionelle specialbygges efter jeres behov. Vi er leverandører til staten, militæret, offshore og recue. Desuden specialbygger vi RIB både til erhvervslivet, maritime foreninger og sejlklubber m.m.

RIB både til professionelle
RIB både til private

Vores RIB både fra BRIG er indbegrebet af kvalitet og kompromisløs teknologi. På websitet kan du se en oversigt over BRIG’s modeller, og sammen med os kan du tilpasse din RIB båd, så den passer til netop dine ønsker.

BRIG RIB både

VI ER EKSPERTER I RIB GUMMIBÅDE

I 20 år har vi produceret og leveret RIB både og tilhørende sikkerhedsprodukter til både erhverv og private I dag er vi førende i Danmark indenfor projektopbyggede og nøgleklare RIB både, gummibådsservice, rednings-/kajakudstyr & Brig RIB gummibåde. Du kan besøge vores showroom på Møllevangen 60, 4220 Korsør, og se vores udstillede både fra BRIG eller få en snak om, hvordan din specialbyggede RIB båd skal sammensættes.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på den ideelle RIB båd for dig. Kontakt os på tlf. 32 95 28 78 eller skriv til info@pro-safe.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Husk, at vi har 20 års erfaring med specialbyggede RIB både, så hos os er du i trygge hænder.

Ring til os
Send en mail
RIB båd fra BRIG

FORDELENE VED AT VÆLGE RIB BÅDE

Med en RIB båd får du en søstærk båd med gode sejlegenskaber i alt slags vej. Den ligger stabilt i vandet, hvilket også skyldes dens V-formede speedbåds køl. Desuden er en RIB båd en meget let konstruktion sammenlignet med andre bådtyper, hvilket går den let at håndtere ved f.eks. søsætning. Alt efter størrelsen og udstyret på din RIB gummibåd, monteres en eller to motorer, som giver den ideelle fremdrift til dine ønsker. Hos Pro-Safe forhandler vi et bredt udvalg af påhængsmotorer, bådtrailere, navigationsudstyr og sikkerhedsudstyr, så du kan få en samlet pakke med RIB båd og alt det nødvendige tilbehør. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte den ideelle pakke til dig.

RIB BÅDE TIL DET PROFESSIONELLE MARKED

RIB båd til militæret

Hos Pro-Safe skræddersyr vi en bred palette af RIB både til militære- og arbejdsmæssige operationer. Vi leverer både fra 3,5 til ca. 10 meter bygget efter specifikke økonomiske og tekniske krav.

Skroget i vores Pro RIB både er støbt af glasfiber i vores egen form, som vi har udviklet gennem vores 20 års erfaring på markedet. Pontonen i RIB gummibådene er oftest lavet i stærkt hypalon-materiale, omend enkelte modeller har glasfiberpontoner, hvilket letter vedligeholdelsen.

Flere oplysninger

RIB BÅDE TIL DET PRIVATE LYSTMARKED

RIB båd fra BRIG

Ud over vores egne specialbyggede Pro RIB’s forhandler og opbygger vi også BRIG RIB gummibåde. Disse henvender sig primært til det private lystmarked, men har de samme egenskaber og er opbygget efter samme principper som vores Pro modeller.

BRIG RIB både kommer i utallige størrelser og modeller, og sammen med os kan du designe den, så inventaret svarer til dine behov og ønsker. BRIG RIB bådene er inddelt i tre serier: EAGLE, NAVIGATOR og FALCON. Du kan opleve et udvalg af bådene fra BRIG i vores showroom i Korsør, hvor du er velkommen til at kigge forbi.

Flere oplysninger