Service af marinefartøjer og udstyr

Autoriseret arbejde på båd, motor, dragter, veste, etc.

AUTORISERET ARBEJDE PÅ BÅD, MOTOR OG TILHØRENDE SIKKERHEDSUDSTYR

Servicering af fartøjer 

Vi servicerer og reparerer RIB, trailer og gummibåde i alle tænkelige varianter samt motorer, hvor der dagligt serviceres inden-/udenbordsmotorer. Herudover tilbyder vi en kombipakke til vores privatkunder, der søger bådservice og motorservice, vinteropbevaring, og bådvask, så vi klarer det kolde halvår, så du kan fokusere på højsæsonen.

Vores serviceteknikere opgraderer løbende deres kompetencer for at kunne give kunden den bedste hjælp og service – og der foretages autoriserede serviceringer på Yanmar, Yamaha, Steyr, Mercruiser. Herudover varetager eftersyn og reparation af redningsveste, dragter, redningsnet, og andre former for sikkerhedsudstyr.

Udover båd- og motorservicering, foretager vi også eftersyn og service på navigationskomponenter, tanksystemer, trailere, og mere mere. GRP-reparationer bliver også udført på vore værksteder, hvor RIB-bådene er dominerende; men der laves også reparationer på eksempelvis fiske-/trollingjoller.

Service af sikkerhedsudstyr

Fartøjernes sikkerhedsudstyr, redningsdragter, oppustelige redningsveste, redningsnet og meget mere bliver også repareret/serviceret på vore godkendte værksteder.

Vinteropbevaring

Mangler du et sikkert sted for din båd at opbevares i ly for regn og rusk? I så fald, står vores lagerhal i Korsør står klar til dig vinteren over.

Hvad end du er privat- eller erhvervskunde, står Pro-Safe klar til at servicere dit fartøj uanset omstændighederne af dine problemstillinger. Vi er certificeret af DNV (ISO 9001:2015) og står altid klar til at give det bedste bådservice.

Tøv ikke med at kontakte os på: work@pro-safe.dk eller ring til os på +45 3295 2878 (åben tlf. i tidsrummet: 8-9;12-13; 16-17)

Vi glæder os til at se jer på vores hovedkontor i Korsør.