ONLINE Handelsbetingelser og vilkår på www.Pro-Safe.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer i forbindelse med køb på www.pro-Safe.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som kø-ber og Pro-Safe.dk

1) Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra www.Pro-Safe.dk

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Pro-Safe, er denne af vejledende art. Pro-Safe inde-står for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

2) Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra www.Pro-Safe.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsen-delsen af lagervarer sker med GLS. Leveringstid 1-5 hverdage.

3) Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt på www.Pro-Safe.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

4) Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra www.Pro-Safe.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Pro-Safe.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, www.Pro-Safe.dk har stillet dig i udsigt.

5) Pris og betaling:

I denne online butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort og Mobilepay. Alle priser på Pro-Safe.dk er inkl. Moms.

Betaling hæves først fra kort / konto når varen er afsendt fra Pro-Safe medmindre det er klart og tyde-ligt angivet at der er tale om forudbetaling / depositum.

6) Fortrydelsesret:

www.Pro-Safe.dk yder selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.