Fartøjer og tilhørende udstyr

RIB bådene er grundstenen i vores forretning. Disse hårdføre ”gummibåde” tilbydes i et væld af størrelser, der konfigureres lige efter dine ønsker og krav. Vores Pro-fartøjer fås fra ca. 4 til 12 meter fra egne støbeforme, hvor vi altid udarbejder et projektforslag til dig. Med over 400 leverancer af vores Pro-serie af RIB både, har vi den knowhow til din kommende RIB løsning.

Udover Pro-serien af RIB løsninger, leverer vi også West Coast Raw, BRIG, og Whaly bådene til arbejdsbrug. Dermed kan vi hos Pro-Safe tilbyde jer den løsning, der prismæssigt og funktionelt giver mening.

Til alle vores brands lagerfører desuden egne jockeysæder, jockeykonsoller (kombineret konsol med sæder), konsoller, tank, vindspejle, agterbøjler, gribebøjler, så vi sammen kan skræddersu den løsning, du søger.

Udover gummibådene har vi en række relaterede sikkerhedsprodukter, f.eks. propelbeskyttere, redningsveste, dragter, shock-sæder, telte, hjelme og meget mere.

Sikkerhed til lands og til vands

Sikkerhedsprodukter hører naturligt med til de aktiviteter og opgaver, som RIB-fartøjerne repræsenterer, hvor redningsveste/-dragter, propelbeskyttere, shocksæder redningsnet naturligt indgår; så producerer/sælger vi også sikkerhedshjelme, nødhjælpstelte, magasintasker, rygsække, sikkerhedsveste, mm.

Indgående produktkendskab

Der ligger et årelangt samarbejde og kendskab til markedet bag de produkter, vi nøje har udvalgt til vores sortiment. Vi forhandler kun det bedste grej og ting, som vi selv ville investere i. Det giver kunden ekstra sikkerhed for kvaliteten.

En RIB løsning skal passe til jeres funktionelle og prismæssige krav, og vi står klar til at indgå i en uforpligtende og ærlig dialog med jer.

Pro-Safe A/S – din udbyder af højkvalitets RIB både.