Service & vedligeholdelse

Vi servicerer og reparerer RIB, trailer og gummibåde i alle tænkelige varianter samt motorer, hvor der dagligt serviceres inden-/udenbordsmotorer.

Herudover tilbyder vi en kombipakke til dem, der søger bådservice og motorservice, vinteropbevaring, og bådvask, henover det kolde halvår, så du kan fokusere på højsæsonen.

Vores serviceteknikere opgraderer løbende deres kompetencer for at kunne give kunden den bedste hjælp og service – og der foretages autoriserede serviceringer på Yanmar, Yamaha, Steyr, Mercruiser. Herudover varetager eftersyn og reparation af redningsveste, dragter, redningsnet, og andre former for sikkerhedsudstyr.

Udover båd- og motorservicering, foretager vi også eftersyn og service på navigationskomponenter, tanksystemer, trailere, og mere mere. GRP-reparationer bliver også udført på vore værksteder, hvor RIB-bådene er dominerende; men der laves også reparationer på eksempelvis fiske-/trollingjoller.

Service af sikkerhedsudstyr

Fartøjernes sikkerhedsudstyr, redningsdragter, oppustelige redningsveste, redningsnet og meget mere bliver også repareret/serviceret på vore godkendte værksteder.

Vinteropbevaring

Mangler du et sikkert sted for din båd at opbevares i ly for regn og rusk? I så fald, står vores sikre lagerhal i Korsør står klar til dig vinteren over.

Pro-Safe står klar til at servicere dit fartøj uanset omstændighederne af dine problemstillinger.