Din RIB båds producent

Produktion, reparation, og servicering af RIB-både

Siden 1999 har Pro-Safe A/S produceret, leveret og serviceret RIB-fartøjer og tilhørende sikkerhedsprodukter.

I dag er vi førende i Danmark indenfor projektopbyggede og nøgleklare RIB både. Desuden servicerer vi eftermarkedet/kunder med udstyr, reparation, uddannelse, test m.m. Grundlægger af firmaet, Søren Vest, er på nuværende tidspunkt bestyrelsesmedlem og gav i 2021 roret videre til nuværende Direktør, Rasmus Laustsen, i 2021.

Med vores ISO 9001:2015 certificering. Dette indebærer, at vores kunder og klienter kan trygt placere opgaverne i vores hænder. Vi har været utrolig glade for det første år med systemet, som både har hjulpet os selv og vores kære kunder.

Vi hos Pro-Safe distribuerer en lang række brands af RIB-både, motorer, sikkerhedsudstyr til både nationale og internationale klienter. Af RIB både er vi distribuerende af det prestigefyldte BRIG brand, hvor vores showroom ofte har flere BRIG modeller hjemme. Pro-Safe producerer herudover selv RIB brandet fra West Coast.

Som vores hjertebarn, producerer vi vores Pro-linje af RIB både, der med sin orange signaturfarve bliver benyttet af en lang række offentlige instanser i Danmark og i udlandet.

Med fingeren på pulsen i forhold til markedet er ambitionerne høje: Vi vil være den foretrukne og mest smidige leverandør af højkvalitets RIB-fartøjer, der opfylder kundernes tekniske og økonomiske krav.

Afsættet for vores RIB båds forretning blev taget i leverance til militære/Statslige kunder i Danmark; men igennem årerne har vi leveret en række produkter til offshore, brand, redning, entreprenør, politi, kystvagter, dykkerklubber, sejlklubber, marineforhandlere og private kunder.

I blandt vores samarbejdspartnere findes Forsvaret (søværnet og marinehjemmeværnet), Kystredningstjenesten, FMV, Beredskabsstyrelsen og mange flere.

Har du spørgsmål eller forespørgsler?

Vi står klar til at hjælpe og guide dig. Ring eller skriv en mail.

+45 32 95 28 78


Afsættet for vores RIB båds forretning blev taget i leverance til militære/Statslige kunder i Danmark, ; men igennem årerne har vi leveret en række produkter til offshore, brand, redning, entreprenør, politi, kystvagter, dykkerklubber, sejlklubber, marineforhandlere og private kunder:


Uanset omstændighederne af din problemstilling, står vores team og serviceværksted på Sjælland klar til at servicere dig. Så tøv ikke med at kontakte os på
info@pro-safe.dk eller ring til os på +45 32 95 28 78.

Pro-Safe A/S – din udbyder af højkvalitets RIB både.