Projekt-/udbudskoordinering

Vi samarbejder med internationale industrikoncerner, som ønsker en lokal samarbejdspartner i Danmark i forbindelse med udbuds-/tilbudsprojekter til offentlige kunder primært i Norden, hvor vi har et indgående kendskab.

Derudover har vi løbende projekter kørende med internationale kunder, hvor det typisk tager udgangspunkt i vores RIB-/maritime løsninger.

Kontakt gerne vores 2 ansvarlige kontaktpersoner for yderligere oplysninger:

Per Stoltenberg: per@pro-safe.dk
Søren West: dir@pro-safe.dk

Nedenstående giver et indblik i nogle af de projekter, som vi er involveret her i 2024:

Telt-leverandør

Vi samarbejder med den italienske producent G & G med oppustelige hospitalstelte, faste kantinetelte, værkstedstelte, mm.

Garmin

I mere end 6 år har vi været en udvalgt samarbejdspartner til danske/internationale projekter, hvor Garmins fulde professionelle produktprogram er blevet valgt til grænsepatruljer, motorcykler, lastbiler, piloter, mm.

Yamaha

Vi er lagerførende i et bredt sortiment af Yamaha’s driftsikre motorer, tilbehør & reservedele, som dagligt sendes world-wide for at bistå internationale organisationer i deres daglige virke

OEM

Vi har været involveret i visse programmer, hvor der er et ønske om lokalt at udføre visse produktioner selv, da man gerne vil oplære/uddanne lokalt. Kontakt os gerne for yderligere info.